Салата с наденички

вторник, 28 октомври 2008 г.

ПРОДУКТИ ЗА 4 ПОРЦИИ:
2 глави червен или обикновен лук
сол, черен пипер
5 с. л. червен винен оцет
3 с. л. олио
8 баварски наденички
2 кисели краставички
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:
1. Лукът се нарязва на филии и се оставя да престои ок. 15 мин в дресинг от сол, черен пипер, оцет и олио.
2. Наденичките и маринованите краста¬вички се нарязват на кръгчета, смесват се с дресинга и се оставят да престоят 10-15 мин.
Съвет Заместете баварските наденички с лионски, с шунков салам, леберкез или смесен колбас.
Вариант За швейцарска салата с наде¬нички се нарязват на ивици 200 г ементал и 400 г лионска наденица. Салатата се при¬готвя по описания в рецептата начин с ма¬риновани краставички и дресинг и се оста¬вя да престои. Преди сервиране може към салатата да се добави нарязан пресен чесън.



Първия Български Бутон за споделяне


Интересно:

Точните хороскопи. Хороскопи, а и други предсказания. Безплатните клюки. Клюки от България, всеки ден. Билки и рецепти. Демир Бозан, тайната билка на ходжите! Ароматерапия. Магически масла за любов, бизнес и късмет. Кафе машини.