Баварско крем сирене

вторник, 28 октомври 2008 г.

ПРОДУКТИ ЗА 4 ПОРЦИИ:
250 г сирене Камембер
1/2 връзка магданоз
150 г пълномаслено прясно сирене
1 с. л. сладък червен пипер
сол, черен пипер
2 глави червен или обикновен лук
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:
1. Сиренето Камембер се разкъсва на парчен¬ца. Магданозът се нарязва на ситно.
2. Камемберът, прясното сирене, магдано¬зът и червеният пипер се разбъркват до получаване на паста и се подправят със сол и черен пипер. Лукът се нарязва на пръстен-чета и се разпределя върху пастата.
Готвите веднъж - ядете два пъти
Джобчета със сирене: 450 г замразено многолистно тесто се размразява и нарязва на квадрати, фурната се загрява до 200 °С (с вентилатор - 180 °С). Пастата се при¬готвя по рецептата и се добавят 2 яйца и 1 с. л. галета. Сиренето се разпределя върху тестото, разбива се 1 жълтък и се поръс¬ват краищата му, след което се слепват. Повърхността се намазва с жълтък, по желание се поръсва с кимион, и се пече до златисто на средна фурна 20-25 мин.



Първия Български Бутон за споделяне


Интересно:

Точните хороскопи. Хороскопи, а и други предсказания. Безплатните клюки. Клюки от България, всеки ден. Билки и рецепти. Демир Бозан, тайната билка на ходжите! Ароматерапия. Магически масла за любов, бизнес и късмет. Кафе машини.