Доматена тортиля

сряда, 17 септември 2008 г.

Продукти:
150 г чери домати
2 стръка магданоз
2 яйца
2 с.л. сметана
сол и черен пипер
1 с.л. масло
2 с.л. настърган ементал
1 стрък босилек

Начин на приготвяне:
1. Доматите се измиват и разполовяват. Магданозът се измива и нарязва на ситно. Яйцата се разбиват със сметаната и магданоза и се подправят със сол и черен пипер.
2. Маслото се сгорещява в тиган и в него за около 3 минути се задушават доматите. Подправя се със сол и черен пипер. Отгоре се изливат яйцата, поръсват се с настърганото сирене и се оставят да се стегнат, както е описано в основната рецепта.
3. Междувременно босилека се измива. Листенцата се разпределят върху готовата тортиля малко преди сервиране.

Източник: Книга „Да сготвим за цялото семейство”



Първия Български Бутон за споделяне


Интересно:

Точните хороскопи. Хороскопи, а и други предсказания. Безплатните клюки. Клюки от България, всеки ден. Билки и рецепти. Демир Бозан, тайната билка на ходжите! Ароматерапия. Магически масла за любов, бизнес и късмет. Кафе машини.