Продукти:
За 4 порции
120г шунка
2 яйца
200г. гъби (мариновани)
10зелени маслини
80г кашкавал
60г варена царевица
1чушка(камби)от туршия
магданоз
горчица
майонеза
заквасена сметана
олио
сол
пипер
Начин на приготвяне:
Гъбите се режат на филийки. Кипва се малко вода, сипва се лъжичка сол и лъжичка оцет и се пускат гъбите за 6-8мин. Отцеждат се.
Яйцата се сваряват-10мин. и се режат на резени. Другите продукти се нарязват на ситни кубченца. На дъното и по страните на чинията се подреждат резенчета гъби, в отделна купа се смесват нарязаните продукти и се сипват отгоре. Украсете с яйцата. Отделно се прави заливка с горчицата, майонезата, сметаната и подправките се поставя в сосиера. Сипва се върху всяка порция.
Салата по селски
вторник, 5 август 2008 г.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Интересно:
Точните хороскопи. Хороскопи, а и други предсказания. Безплатните клюки. Клюки от България, всеки ден. Билки и рецепти. Демир Бозан, тайната билка на ходжите! Ароматерапия. Магически масла за любов, бизнес и късмет. Кафе машини.
0 коментара:
Публикуване на коментар