Салата от бяла ряпа и сирене

вторник, 5 август 2008 г.

Продукти:
200гр бяла ряпа
2 с.л. сметана
1 с.л. лютеница
100гр. бяло сирене или cottage cheese
магданоз, сол

Начин на приготвяне:
Бялата ряпа се измива, почиства и нарязва на тънки, дълги ивици, които се задушават за 5 мин. в мъничко мазнина, вода и сол. Преди да се изключи котлона, към бялата ряпа се добавя овкусената с подправки и лютеница сметана. Най-накрая се прибавят сиренето и магданоза и се разбърква.



Първия Български Бутон за споделяне



Интересно:

Точните хороскопи. Хороскопи, а и други предсказания. Безплатните клюки. Клюки от България, всеки ден. Билки и рецепти. Демир Бозан, тайната билка на ходжите! Ароматерапия. Магически масла за любов, бизнес и късмет. Кафе машини.