Гарнитура от хрупкави картофи

вторник, 5 август 2008 г.

Продукти:
4 картофа
1 к.ч. зехтин
1-2 ск.чесън
майоран или подправки по вкус

Начин на приготвяне:
. Обелените и нарязани на осминки картофи се варят 10-тина мин. в подсолена вода
. В голям тиган се сипва зехтина, целите скилидки чесън и подправките
. Добавят се изцедените картофи и се запържват до златисто



Първия Български Бутон за споделяне



Интересно:

Точните хороскопи. Хороскопи, а и други предсказания. Безплатните клюки. Клюки от България, всеки ден. Билки и рецепти. Демир Бозан, тайната билка на ходжите! Ароматерапия. Магически масла за любов, бизнес и късмет. Кафе машини.