Зимна салата

понеделник, 28 юли 2008 г.

Продукти:
1 средна глава червено цвекло
5-6 картофа
1 ч.ч. сварен боб от консерва
1 стрък праз лук
сол
олио
оцет

Начин на приготвяне:
Червеното цвекло се обелва,нарязва на филийки около 0,5 см. и сварява до омекване в подсолена вода.Отцежда се и след като изстине се нарязва на кубчета.
Картофите се обелват и също се нарязват на кубчета с големината на кубчетата цвекло.Сваряват се в подсолена вода,след което се отцеждат и се оставят да изстинат.
Цвеклото и картофите се смесват с отцедната консерва боб.Прибавя се празът,нарязан на ситно.Всичко се разбърква добре и се овкусява с олио,оцет и сол.



Първия Български Бутон за споделяне



Интересно:

Точните хороскопи. Хороскопи, а и други предсказания. Безплатните клюки. Клюки от България, всеки ден. Билки и рецепти. Демир Бозан, тайната билка на ходжите! Ароматерапия. Магически масла за любов, бизнес и късмет. Кафе машини.