Чеснов сос

понеделник, 28 юли 2008 г.

Продукти:
1 голяма глава чесън
1 ч.ч. олио
сол на вкус
оцет на вкус
копър

Начин на приготвяне:
Чесънът се изстисква през преса или се счуква много фино. На много тънка струйка, почти на капки се прибавя олиото, като сместа непрекъснато се разбива с миксер. Получава се гъст сос, подобен на майонеза. Преди края на разбиването се овкусява с оцет и сол. Подправя се с накълцан пресен копър.

Сосът е подходящ за салати, пържена риба и е страхотна разядка.



Първия Български Бутон за споделяне



Интересно:

Точните хороскопи. Хороскопи, а и други предсказания. Безплатните клюки. Клюки от България, всеки ден. Билки и рецепти. Демир Бозан, тайната билка на ходжите! Ароматерапия. Магически масла за любов, бизнес и късмет. Кафе машини.