Продукти:
1 голяма глава чесън
1 ч.ч. олио
сол на вкус
оцет на вкус
копър
Начин на приготвяне:
Чесънът се изстисква през преса или се счуква много фино. На много тънка струйка, почти на капки се прибавя олиото, като сместа непрекъснато се разбива с миксер. Получава се гъст сос, подобен на майонеза. Преди края на разбиването се овкусява с оцет и сол. Подправя се с накълцан пресен копър.
Сосът е подходящ за салати, пържена риба и е страхотна разядка.
Чеснов сос
понеделник, 28 юли 2008 г.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Интересно:
Точните хороскопи. Хороскопи, а и други предсказания. Безплатните клюки. Клюки от България, всеки ден. Билки и рецепти. Демир Бозан, тайната билка на ходжите! Ароматерапия. Магически масла за любов, бизнес и късмет. Кафе машини.
0 коментара:
Публикуване на коментар