Предястие от тиквички и яйца

понеделник, 21 юли 2008 г.

Продукти:
2-3 зелени тиквички, настъргани на едро
1 глава лук, нарязана на ивици
2-3 твърдо-сварени яйца, настъргани
2 ск. чесън
1 с.л. заквасена сметана
2 с.л. майонеза
копър, сол, пипер

Начин на приготвяне:

1. В голям тиган запържете лука до златисто.
2. Отцедете настърганите тиквички и ги добавете при лука. Задушавайте на среден огън 15 мин., като разбърквате периодично.
3. Подправете със сол и пипер и оставете за истине.
4. Добавете настърганите яйца, пресования чесън, копъра, майонезата и сметаната. Сервирайте охладено.




Първия Български Бутон за споделяне



Интересно:

Точните хороскопи. Хороскопи, а и други предсказания. Безплатните клюки. Клюки от България, всеки ден. Билки и рецепти. Демир Бозан, тайната билка на ходжите! Ароматерапия. Магически масла за любов, бизнес и късмет. Кафе машини.