Яйца с рачешки рулца и лук

понеделник, 21 юли 2008 г.

Продукти:
5 яйца
2-3 рачешки рулца
1 стрък зелен лук
магданоз
2 -3 с.л. майонеза
лимонов сок
черен пипер

Начин на приготвяне:
Яйцата сваряваме и разполовяваме, като изваждаме жълтъка. Рулцата, зеления лук и магданоза наситняваме, жълтъците намачкваме с вилица. Подправяме с черния пипер и лимоновия сок и разбъркваме с майонезата. Пълним яйцата и украсяваме по желание.




Първия Български Бутон за споделяне



Интересно:

Точните хороскопи. Хороскопи, а и други предсказания. Безплатните клюки. Клюки от България, всеки ден. Билки и рецепти. Демир Бозан, тайната билка на ходжите! Ароматерапия. Магически масла за любов, бизнес и късмет. Кафе машини.