Вкусотийка с дреболийки

събота, 12 юни 2010 г.

Представяме ви готина рецепта с пилешки дреболии, която е изпитана в практиката и много лесна за приготвяне.

Продукти за 6 порции: 1 сварено шкембе, 300 г пилешки дробчета. 1 сварен език. 1 бурканче мариновани гъби. 200 г кашкавал, 3-4 скилидки чесън, 1/2 връзка магданоз, черен пипер на вкус 1 ч.л. червен пипер, щипка вегета.


Нарязваме шкембето на тънки ивици, дробчетата на дребни парчета, а езика на филийки. Изсипваме всичко в тавичка, като редуваме шкембе, дробчета, език, гъби, настърган кашкавал, нарязани сит но чесън и магданоз, поръсваме с черен пипер и вегета. Повтаряме процедурата, като най-отгоре покриваме с настърган кашкавал. Запичаме яденето в умерена фурна до разтопяване и леко зачервяване на кашкавала. Поръсваме с червения пипер.

Интересно:

Точните хороскопи. Хороскопи, а и други предсказания. Безплатните клюки. Клюки от България, всеки ден. Билки и рецепти. Демир Бозан, тайната билка на ходжите! Ароматерапия. Магически масла за любов, бизнес и късмет. Кафе машини.