Пилешки рулца с плънка

сряда, 11 март 2009 г.

Продукти:
500 гр. пилешки гърди
2 яйца
300 гр. гъби
100 гр. кашкавал
100 гр. шунка
кисели краставички
50 гр. масло
брашно
черен пипер
сол

Приготвяне:

Гъбите се нарязват и се запържват в маслото с щипка сол. Кашкавалът, шунката и киселите краставички, се нарязва на къси пръчици. Всичко се обърква. Пилешките гърди се начукват на тънко, поръсват се с черен пипер и сол и в единия край се слага от плънката.
Завива се на стегнато руло, овалва се в брашно и се потапят в разбитите яйца с 1 с. л. вода.
Пържи се на слаб огън до зачервяване. Поднася се върху канапе от пържена филия, декорирано с кръгчета краставица, лимон и домат.



Първия Български Бутон за споделяне


Интересно:

Точните хороскопи. Хороскопи, а и други предсказания. Безплатните клюки. Клюки от България, всеки ден. Билки и рецепти. Демир Бозан, тайната билка на ходжите! Ароматерапия. Магически масла за любов, бизнес и късмет. Кафе машини.