Шарени сарми

неделя, 15 март 2009 г.

Продукти:
1 кисела зелка
по 500 г картофи и стерилизиран грах
3-4 моркова
магданоз
копър
3 яйца
1 ч. чаша прясно мляко
сол
150 мл олио
черен пипер

Приготовление:

Задушете зелевите листа цели до омекване. Сварете морковите и картофите поотделно в подсолена вода. Отцедете и нарежете на дребно. Смесете ги с граха и посолете. Разбийте яйцата с млякото. Сипете при зеленчуците. Поръсете с черен пипер и нарязани на ситно магданоз и копър. Разбъркайте и с тази смес свийте сарми в зелевите листа Подредете ги в тавичка, полейте с олио и с малко вода. Печете 30-40 мин. в умерена фурна.



Първия Български Бутон за споделяне


Интересно:

Точните хороскопи. Хороскопи, а и други предсказания. Безплатните клюки. Клюки от България, всеки ден. Билки и рецепти. Демир Бозан, тайната билка на ходжите! Ароматерапия. Магически масла за любов, бизнес и късмет. Кафе машини.