Шопска супа

неделя, 15 март 2009 г.

Продукти:
500 г кисело зеле
по 1 каф. чашка олио и ориз
по 500 мл зелев сок и вода
бучка масло
черен пипер
лют червен пипер
1 яйце
1 каф. чашка кисело мляко
1 суп. лъжичка препечено брашно

Приготовление:
Наситнете зелето и го сложете да ври във водата, смесена със зелевия сок, докато омекне. Прибавете ориза и варете още десетина минути. Отделно загрейте олиото и в него запържете брашното. Разредете с бульон от врящата супа и сипете при останалите продукти. Пуснете маслото, дръпнете от огъня и застройте с разбитото в млякото яйце. Поръсете с млян черен пипер и лют червен пипер на вкус.



Първия Български Бутон за споделяне


Интересно:

Точните хороскопи. Хороскопи, а и други предсказания. Безплатните клюки. Клюки от България, всеки ден. Билки и рецепти. Демир Бозан, тайната билка на ходжите! Ароматерапия. Магически масла за любов, бизнес и късмет. Кафе машини.