Ароматно телешко филе

неделя, 15 март 2009 г.

Продукти:
500 г телешко филе
3 кисели краставички
по 50 г кетчуп и масло
1 ч. лъжичка брашно
червен пипер
1-2 люти чушлета
черен пипер
сол

Приготовление:

Почистете месото от тлъстини и жили, нарежете го на ивички и го изпържете в сгорещеното масло. Прибавете нарязаните на кубчета краставички и наситнените люти чушлета. Разбъркайте и поръсете с брашното, поръсете с червен пипер, и залейте с 4-5 суп. лъжички водa и кетчупа. Посолете, поръсете с черен пипер и варете няколко минути на тих огън, докато ястието остане на мазнина.



Първия Български Бутон за споделяне


Интересно:

Точните хороскопи. Хороскопи, а и други предсказания. Безплатните клюки. Клюки от България, всеки ден. Билки и рецепти. Демир Бозан, тайната билка на ходжите! Ароматерапия. Магически масла за любов, бизнес и късмет. Кафе машини.