Яйчена супа

сряда, 4 март 2009 г.

Продукти:
за 4 порции
2 яйца
50 г масло
2 с.л. фиде
1 ч.л. сол
магданоз
лимон

Приготвяне:
В 1 л кипяща подсолена вода се слагат маслото и фидето. Разбъркват се и се оставят да врат 15 минути. Яйцата се разбиват и към тях се добавя ситно нарязаният магданоз. След като фи¬дето се свари, яйцата бавно се изливат в тенджерата, като супата непрекъснато се бърка, докато пресеклите се яйца се сварят напълно. Супата се сервира с резенче лимон.



Първия Български Бутон за споделяне


Интересно:

Точните хороскопи. Хороскопи, а и други предсказания. Безплатните клюки. Клюки от България, всеки ден. Билки и рецепти. Демир Бозан, тайната билка на ходжите! Ароматерапия. Магически масла за любов, бизнес и късмет. Кафе машини.