Продукти:
за 4 порции
2 яйца
50 г масло
2 с.л. фиде
1 ч.л. сол
магданоз
лимон
Приготвяне:
В 1 л кипяща подсолена вода се слагат маслото и фидето. Разбъркват се и се оставят да врат 15 минути. Яйцата се разбиват и към тях се добавя ситно нарязаният магданоз. След като фи¬дето се свари, яйцата бавно се изливат в тенджерата, като супата непрекъснато се бърка, докато пресеклите се яйца се сварят напълно. Супата се сервира с резенче лимон.
В 1 л кипяща подсолена вода се слагат маслото и фидето. Разбъркват се и се оставят да врат 15 минути. Яйцата се разбиват и към тях се добавя ситно нарязаният магданоз. След като фи¬дето се свари, яйцата бавно се изливат в тенджерата, като супата непрекъснато се бърка, докато пресеклите се яйца се сварят напълно. Супата се сервира с резенче лимон.
0 коментара:
Публикуване на коментар