1 кг агнешко месо от гърдите нарязваме на правилни порции и изпържваме в 3-4 лъжици мазнина. Щом се зачерви, посоляваме месото и го заливаме с толкова гореща вода, че едва да покрие. Прибавяме 1 чиния добре измити гъби и 3-4 домата. Варим ястието на умерен огън с малко сос.
Агнешко с гъби
вторник, 17 февруари 2009 г.
Публикувано от klonka в 16:11
Етикети: агнешко месо, гъби
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Интересно:
Точните хороскопи. Хороскопи, а и други предсказания. Безплатните клюки. Клюки от България, всеки ден. Билки и рецепти. Демир Бозан, тайната билка на ходжите! Ароматерапия. Магически масла за любов, бизнес и късмет. Кафе машини.
0 коментара:
Публикуване на коментар