Сваряваме месо от предната част на агнето в подослена вода. Размиваме 500 г кисело мляко с 2 лъжици брашно и 3 яйца. Разбиваме тази смес добре. Изсипваме бульона от месото в млечната каша и го варим на тих огън, докато се сгъсти. Поливаме с получената каша късовете месо. Запържваме малко масло и червен пипер и посипваме със запръжката белия сос.
Агнешко с бял сос
вторник, 17 февруари 2009 г.
Публикувано от klonka в 16:10
Етикети: агнешко месо
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Интересно:
Точните хороскопи. Хороскопи, а и други предсказания. Безплатните клюки. Клюки от България, всеки ден. Билки и рецепти. Демир Бозан, тайната билка на ходжите! Ароматерапия. Магически масла за любов, бизнес и късмет. Кафе машини.
0 коментара:
Публикуване на коментар