Агнешко с бял сос

вторник, 17 февруари 2009 г.

Сваряваме месо от предната част на агнето в подослена вода. Размиваме 500 г кисело мляко с 2 лъжици брашно и 3 яйца. Разбиваме тази смес добре. Изсипваме бульона от месото в млечната каша и го варим на тих огън, докато се сгъсти. Поливаме с получената каша късовете месо. Запържваме малко масло и червен пипер и посипваме със запръжката белия сос.



Първия Български Бутон за споделяне


Интересно:

Точните хороскопи. Хороскопи, а и други предсказания. Безплатните клюки. Клюки от България, всеки ден. Билки и рецепти. Демир Бозан, тайната билка на ходжите! Ароматерапия. Магически масла за любов, бизнес и късмет. Кафе машини.