Разбиваме 4 яйца с 2 лъжици захар. Прибавяме бавно 4 лъжици брашно, разреждаме горната смес с ¼ литър прясно мляко и една лимонова есенция. В тавичка загряваме малко масло. Изливаме в нея половината от сместта, върху нея слагаме череши, които сме почистили от костилките. Запичаме омлета, а след това наливаме останалата смес и допичаме. Наръсваме със захар и поднасяме. Този омлет може да се приготви и с други плодове- ягоди, малини и др.
Омлет с череши
понеделник, 9 февруари 2009 г.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Интересно:
Точните хороскопи. Хороскопи, а и други предсказания. Безплатните клюки. Клюки от България, всеки ден. Билки и рецепти. Демир Бозан, тайната билка на ходжите! Ароматерапия. Магически масла за любов, бизнес и късмет. Кафе машини.
0 коментара:
Публикуване на коментар