Пълнени пиперки

вторник, 17 февруари 2009 г.

В масло изпържваме 1 глава ситно нарязан лук, а към лука прибавяме 1 кг смляно месо, 2 стиски изчистен, измит ориз, ситно нарязан магданоз, сол, черен пипер. Смесваме с месото нарязани червени домати и всичко изпържваме добре. Напълнените пиперки потапяме в брашно. Нареждаме ги плътно една до друга в тенджера, а между тях посипваме нарязани домати. Върху пиперките наливаме вода, притискаме ги с една чиния и ги варим на слаб огън. Приготвяме запръжка от масло и брашно, която разреждаме с доматен сок. Изсипваме запръжката върху пиперките. Оставяме ястието да поври още малко и поднасяме.



Първия Български Бутон за споделяне


Интересно:

Точните хороскопи. Хороскопи, а и други предсказания. Безплатните клюки. Клюки от България, всеки ден. Билки и рецепти. Демир Бозан, тайната билка на ходжите! Ароматерапия. Магически масла за любов, бизнес и късмет. Кафе машини.