Крем-тиква

четвъртък, 26 февруари 2009 г.

Продукти:
за 4 порции
500 г тиква
4 яйца
1 л прясно мляко
1 ч.ч. захар
1 ч.л. канела

Приготвяне:
Тиквата се сварява до омекване и се нарязва на кубчета. Разбъркват се яйцата, млякото и захарта. Към сместа се прибавя тиквата. Сместа се разпределя в купички за крем-карамел. Пече се на водна баня около 20-25 мин. при температура 200 градуса.



Първия Български Бутон за споделяне


Интересно:

Точните хороскопи. Хороскопи, а и други предсказания. Безплатните клюки. Клюки от България, всеки ден. Билки и рецепти. Демир Бозан, тайната билка на ходжите! Ароматерапия. Магически масла за любов, бизнес и късмет. Кафе машини.