Печен карагьоз на фурна

неделя, 8 февруари 2009 г.

Продукти:
риба Карагьоз
пресен лимон
сол и черен пипер

Начин на приготвяне:

1. Почистете рибата от люспите и вътрешностите, след което я измийте.
2. Посолете я със сол и черен пипер, а вътре в нея и отгоре наредете парченца лимон.
3. Наредете рибата в тавичка и я полейте с един пръст вода, след което сложете в загрята фурна.
4. Пече се приблизително 20 минути на 220 С.








Подходящо за режима на Д-р Пиер Дюкан



Първия Български Бутон за споделяне


Интересно:

Точните хороскопи. Хороскопи, а и други предсказания. Безплатните клюки. Клюки от България, всеки ден. Билки и рецепти. Демир Бозан, тайната билка на ходжите! Ароматерапия. Магически масла за любов, бизнес и късмет. Кафе машини.