Шоколадов кекс

неделя, 8 февруари 2009 г.

Тесто:
1 ч.ч. брашно /250 мл/
1 ч.ч. захар
1 ч.ч. кисело мляко
1 яйце
1,5 ч.л. сода
щипка сол
1 с. л. масло /маргарин/
2 с.л. какао
Всичко се смесва, излива се във форма, намазана с масло и поръсена с малко брашно, и се пече в умерена фурна.


Глазура:
3 с.л. какао
3 с.л. захар
2 с.л. гъсто кисело мляко
Смесват се в съд, слагат се на огъня, докато сместта кипне. Оставя се леко да се охлади и се покрива изстиналия кекс.



Първия Български Бутон за споделяне


Интересно:

Точните хороскопи. Хороскопи, а и други предсказания. Безплатните клюки. Клюки от България, всеки ден. Билки и рецепти. Демир Бозан, тайната билка на ходжите! Ароматерапия. Магически масла за любов, бизнес и късмет. Кафе машини.