Свинско с гъби

понеделник, 1 декември 2008 г.

Продукти:
500 г крехко свинско месо
1 ч. чаша сварена царевица
1 каф. ч. вино
3-4 суп. лъжи¬ци заквасена сметана
300 г гъби
1 глава лук
50 г пу¬шено сирене
олио
Пикантина
черен пипер
сол

Приготовление:
Нарежете месото на хапки, гъбите на филийки, лука на полумесеци, а сиренето на малки кубчета. Сложете всичко в по-дълбок съд за печене, добавете царевицата и сметаната, посолете, поръсете с "Пикантина" и черен пипер, сипете виното и вода, колкото да покрие продуктите. Сложете в умерена фурна под фолио или капак и печете около час. Допълнително можете да поднесете задушени картофи или ориз.



Първия Български Бутон за споделяне


Интересно:

Точните хороскопи. Хороскопи, а и други предсказания. Безплатните клюки. Клюки от България, всеки ден. Билки и рецепти. Демир Бозан, тайната билка на ходжите! Ароматерапия. Магически масла за любов, бизнес и късмет. Кафе машини.