Кашкавалена супа

понеделник, 1 декември 2008 г.

Продукти:
2 ч.ч. прясно мляко
1 глава лук
корени за супа- магданоз, морков, целина
връзка пресен магданоз
200 г кашкавал
сол и черен пипер
30 г масло

Начин на приготвяне:
Лукът и корените се сваряват в подсолена вода, отцеждат се и се пасират заедно с млякото, половината от пресния магданоз и маслото. Полученото пюре се връща в бульона и се кипва отново. Щом заври, се прибавя настърганият на ситно кашкавал и се вари, докато той се разтопи. Супата се поднася топла, обилно поръсена с едро нарязан пресен магданоз и овкусена с черен пипер.



Първия Български Бутон за споделяне


Интересно:

Точните хороскопи. Хороскопи, а и други предсказания. Безплатните клюки. Клюки от България, всеки ден. Билки и рецепти. Демир Бозан, тайната билка на ходжите! Ароматерапия. Магически масла за любов, бизнес и късмет. Кафе машини.