Разбиваме 3 жълтъка и 3 лъжици захар, докато станат на пяна. Прибавяме трите белтъка и 1 лъжица брашно и разбиваме всичко още веднъж. Намазваме една тава с масло, изсипваме вътре тестото, разливаме го по цялото дъно и го печем, докато пожълтее. Поставяме омлета върху чиста дъска, покриваме го с мармалад и го сгъваме. Поръсваме със захар.
Омлет с мармалад
петък, 26 декември 2008 г.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Интересно:
Точните хороскопи. Хороскопи, а и други предсказания. Безплатните клюки. Клюки от България, всеки ден. Билки и рецепти. Демир Бозан, тайната билка на ходжите! Ароматерапия. Магически масла за любов, бизнес и късмет. Кафе машини.
0 коментара:
Публикуване на коментар