250 г сухи гъби се натопяват от вечерта във вода. На сутринта се нарязват на ситно, задушават се с малко ситно нарязан лук, смесват се със среда от хляб, накиснат в мляко, прибавят се няколко жълтъка, посолява се тази смес и се прави на тънки котлети, които се потопяват в разбитите белтъци, овалват се в галета и се пържат в масло.
Котлети от гъби
петък, 26 декември 2008 г.
Публикувано от klonka в 2:03
Етикети: гъби, коледно меню
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Интересно:
Точните хороскопи. Хороскопи, а и други предсказания. Безплатните клюки. Клюки от България, всеки ден. Билки и рецепти. Демир Бозан, тайната билка на ходжите! Ароматерапия. Магически масла за любов, бизнес и късмет. Кафе машини.
0 коментара:
Публикуване на коментар