Оризова супа

петък, 26 декември 2008 г.

Вземаме 1 литър бульон, 4 лъжици ориз, половин лъжица нарязан магданоз, сол, черен пипер, индийско орехче, яйца и оцет. Изчистеният и измит ориз слагаме да ври в бульона. Прибавяме подправките и магданоза. Оставяме всичко да ври, докато омекне оризът. Сваляме супата, след като поизстине я поднасяме с 2-3 яйца, оцет или кисело мляко. Искаме ли супата да е по-вкусна и по-питателна, пускаме в нея парченце краве масло.



Първия Български Бутон за споделяне


Интересно:

Точните хороскопи. Хороскопи, а и други предсказания. Безплатните клюки. Клюки от България, всеки ден. Билки и рецепти. Демир Бозан, тайната билка на ходжите! Ароматерапия. Магически масла за любов, бизнес и късмет. Кафе машини.