Продукти:
250 г аспержи
1 ¼ л вода
сол
захар
1-2 лъжици масло
4 лъжици брашно
1 яйце
1 лъжица кисело мляко
Приготвяне:
Измиваме аспержите, обелваме ги тънко, нарязваме ги на парчета и ги варим във вода със сол и захар половин час. От брашното и маслото правим запръжка, разреждаме я с бульона, доливаме и варим около 10 минути. Сваляме супата от огъня, застройваме я с яйце и мляко.
Супа от аспержи
неделя, 21 декември 2008 г.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Интересно:
Точните хороскопи. Хороскопи, а и други предсказания. Безплатните клюки. Клюки от България, всеки ден. Билки и рецепти. Демир Бозан, тайната билка на ходжите! Ароматерапия. Магически масла за любов, бизнес и късмет. Кафе машини.
0 коментара:
Публикуване на коментар