Нарязваме половин изчистена пуйка, посоляваме и я варим в 6 чаши вода. В същия бульон варим 4-5 стиски ориз. Слагаме месото от пуйката и ориза в тава и ги печем в умерена фурна. Кипваме в тиган 2-3 лъжици масло и поливаме с него ястието. Поръсваме отгоре малко черен пипер и сервираме.
Пуйка с ориз
неделя, 21 декември 2008 г.
Публикувано от klonka в 23:39
Етикети: коледно меню, пуешко месо
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Интересно:
Точните хороскопи. Хороскопи, а и други предсказания. Безплатните клюки. Клюки от България, всеки ден. Билки и рецепти. Демир Бозан, тайната билка на ходжите! Ароматерапия. Магически масла за любов, бизнес и късмет. Кафе машини.
0 коментара:
Публикуване на коментар