Свинско с боб

събота, 15 ноември 2008 г.

Половин килограм боб се залива със студена вода и се оставя за една нощ. След това фасулът се залива с нова подсолена вода. Слага се на огъня и се вари 15 минути след кипванетр на течността. Водата се изсипва и в тенджерата с боба се слага нова подсолена вода. Прибавят се 1 глава наситнен лук, 1 кг свинско месо, нарязано на хапки, 1 начупена и почистена от семето червена суха чушка, 5-6 зърна черен пипер, 1 чае¬на лъжичка червен пипер, щипка мащерка и 1 клонче чубрица. Когато ястието е готово, клон¬чето чубрица се изважда и гозбата се насипва в чинии.



Първия Български Бутон за споделяне


Интересно:

Точните хороскопи. Хороскопи, а и други предсказания. Безплатните клюки. Клюки от България, всеки ден. Билки и рецепти. Демир Бозан, тайната билка на ходжите! Ароматерапия. Магически масла за любов, бизнес и късмет. Кафе машини.