Продукти:
150 г масло със стайна температура
150 г пудра захар
3 супени лъжици бренди
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:
Разбиваме маслото. Продължавайки да разбиваме, постепенно прибавяме пудрата захар. Преди да прибавим последната порция захар, добавяме брендито и разбиваме до получаване на пухкава маса с кремав цвят. Прехвърляме в купа.
Разбит крем с бренди
сряда, 19 ноември 2008 г.
Публикувано от klonka в 1:51
Етикети: десерти, коледно меню
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Интересно:
Точните хороскопи. Хороскопи, а и други предсказания. Безплатните клюки. Клюки от България, всеки ден. Билки и рецепти. Демир Бозан, тайната билка на ходжите! Ароматерапия. Магически масла за любов, бизнес и късмет. Кафе машини.
0 коментара:
Публикуване на коментар