Сухари със запържени зеленчуци

четвъртък, 2 октомври 2008 г.

Продукти:
1 патладжан
1 тиквичка
8 чери-доматчета
4 стръка мащерка
200 г сирене Фета
2 с.л. зехтин
сол и черен пипер
8 сухара

Начин на приготвяне:
1. Патладжанът и тиквичката се нарязват на кръгчета, а доматите се разполовяват. Листата на мащерката се откъсват. Сиренето се нарязва на дебели парчета.
2. Зехтинът се загрява в голям тиган и се пържат на умерен огън патладжанът, тиквичките и мащерката около 5 минути. Преди да се отстранят от котлона, се добавят доматите, солта и черният пипер.
3. Сухарите се нареждат един до друг и се покриват с пласт сирене и пласт зеленчуци.

Източник: Книга „Да сготвим за цялото семейство”



Първия Български Бутон за споделяне


Интересно:

Точните хороскопи. Хороскопи, а и други предсказания. Безплатните клюки. Клюки от България, всеки ден. Билки и рецепти. Демир Бозан, тайната билка на ходжите! Ароматерапия. Магически масла за любов, бизнес и късмет. Кафе машини.