Продукти:
250 г натурален шоколад
¼ л мляко
Начин на приготвяне:
1. Млякото се оставя да кипне, прибавя се начупеният шоколад и се оставя на тих огън, като се разбърква, докато се разтопи. Този сироп е вкусен и топъл, и студен.
Източник: Книга „Да сготвим за цялото семейство”
Шоколадов сироп
четвъртък, 2 октомври 2008 г.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Интересно:
Точните хороскопи. Хороскопи, а и други предсказания. Безплатните клюки. Клюки от България, всеки ден. Билки и рецепти. Демир Бозан, тайната билка на ходжите! Ароматерапия. Магически масла за любов, бизнес и късмет. Кафе машини.
0 коментара:
Публикуване на коментар