Шоколадов крем с плодове

четвъртък, 2 октомври 2008 г.

Продукти:
150 г натурален шоколад
400 мл течна сметана
400 г пресни плодове (напр. ягодови плодове, киви, манго)

Начин на приготвяне:
1. Шоколадът се разчупва на парчета, течната сметана се загрява при постоянно разбъркване. Добавя се шоколадът и се разбърква, докато се разтвори. Полученият крем се пълни в чаши и се оставя за 2 часа в хладилника.
2. Плодовете се нарязват на парченца и се нареждат върху крема.

Източник: Книга „Да сготвим за цялото семейство”



Първия Български Бутон за споделяне


Интересно:

Точните хороскопи. Хороскопи, а и други предсказания. Безплатните клюки. Клюки от България, всеки ден. Билки и рецепти. Демир Бозан, тайната билка на ходжите! Ароматерапия. Магически масла за любов, бизнес и късмет. Кафе машини.