Продукти:
• 450 г пушен свински бут без тлъстини, нарязан на ивички
• 225 мл сос барбекю
• 4 средно големи стръка зелен лук, ситно нарязани
• 225 г размразен зелен фасул, отцеден и нарязан на къси парченца
• 225 г сладка царевица, отцедена
• 4 големи хлебчета с мак и сусам, разрязани наполовина и леко препечени
• репички и моркови за украса
Начин на приготвяне:
1. Загрейте за 1 минута голям тиган с незалепващо покритие и запържете месото, нарязано на ивички, на умерен огън за 8-10 минути, докато омекне.
2. Добавете соса барбекю и царевицата. Похлупете тигана, оставете го на тих огън и задушавайте 15 минути, като бъркате леко.
3. Сложете долната половина на хлебчето в затоплена чиния, сипете върху нея плънката, после захлупете с горната част. Украсете с репички и ивички моркови. Поднесете.
Източник: Книга „Домашен пир” от Рийдърс Дайджест
Хлебче с пълнеж от пушен свински бут
неделя, 7 септември 2008 г.
Публикувано от klonka в 7:00
Етикети: свинско месо, тестени изделия
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Интересно:
Точните хороскопи. Хороскопи, а и други предсказания. Безплатните клюки. Клюки от България, всеки ден. Билки и рецепти. Демир Бозан, тайната билка на ходжите! Ароматерапия. Магически масла за любов, бизнес и късмет. Кафе машини.
0 коментара:
Публикуване на коментар