Хлебче с пълнеж от пушен свински бут

неделя, 7 септември 2008 г.

Продукти:
• 450 г пушен свински бут без тлъстини, нарязан на ивички
• 225 мл сос барбекю
• 4 средно големи стръка зелен лук, ситно нарязани
• 225 г размразен зелен фасул, отцеден и нарязан на къси парченца
• 225 г сладка царевица, отцедена
• 4 големи хлебчета с мак и сусам, разрязани наполовина и леко препечени
• репички и моркови за украса

Начин на приготвяне:
1. Загрейте за 1 минута голям тиган с незалепващо покритие и запържете месото, нарязано на ивички, на умерен огън за 8-10 минути, докато омекне.
2. Добавете соса барбекю и царевицата. Похлупете тигана, оставете го на тих огън и задушавайте 15 минути, като бъркате леко.
3. Сложете долната половина на хлебчето в затоплена чиния, сипете върху нея плънката, после захлупете с горната част. Украсете с репички и ивички моркови. Поднесете.

Източник: Книга „Домашен пир” от Рийдърс Дайджест



Първия Български Бутон за споделяне


Интересно:

Точните хороскопи. Хороскопи, а и други предсказания. Безплатните клюки. Клюки от България, всеки ден. Билки и рецепти. Демир Бозан, тайната билка на ходжите! Ароматерапия. Магически масла за любов, бизнес и късмет. Кафе машини.