Супа от спанак с макарони и кашу

вторник, 9 септември 2008 г.

Продукти:
2 пакета замразен спанак (900 г)
1 глава лук
1 скилидка чесън
1 с.л. олио
400 мл зеленчуков бульон
сол и черен пипер
настъргано индийско орехче
300 г къси макарони
50 г кашу
100 г сирене Фета

Начин на приготвяне:
1. Спанакът се размразява. Лукът и чесънът се обелват. Лукът се нарязва на ситно и се запържва в нагорещеното олио. Добавя се и пресованият чесън.
2. Добавят се спанакът и зеленчуковият бульон и завира. Подправя се със сол, черен пипер, индийско орехче. Добавят се макароните и се сваряват в супата според указанията на опаковката. Разбърква се от време на време.
3. Междувременно в сух тиган се запича кашуто. Сиренето се нарязва на кубчета.
4. Когато макароните са почти готови, се прибавя сиренето, разбърква се и се оставя да се затопли. Подправя се със сол, черен пипер и индийско орехче. Поднася се, поръсено с кашуто.

Източник: Книга „Да сготвим за цялото семейство”



Първия Български Бутон за споделяне


Интересно:

Точните хороскопи. Хороскопи, а и други предсказания. Безплатните клюки. Клюки от България, всеки ден. Билки и рецепти. Демир Бозан, тайната билка на ходжите! Ароматерапия. Магически масла за любов, бизнес и късмет. Кафе машини.