Продукти:
½ връзка пресен лук
2 яйца
2 с.л. сметана
сол и черен пипер
1 ч.л. масло
Начин на приготвяне:
1. Лукът се измива и нарязва на кръгчета. Яйцата се смесват със сметаната и се подправят със сол и пипер. Добавя се лукът.
2.Маслото се сгорещява в тиган. Изсипва се яйчената смес и се пържи при непрекъснато бъркане около 3 минути, докато стегне.
Източник: Книга „Да сготвим за цялото семейство”
Бъркани яйца с пресен лук
сряда, 17 септември 2008 г.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Интересно:
Точните хороскопи. Хороскопи, а и други предсказания. Безплатните клюки. Клюки от България, всеки ден. Билки и рецепти. Демир Бозан, тайната билка на ходжите! Ароматерапия. Магически масла за любов, бизнес и късмет. Кафе машини.
0 коментара:
Публикуване на коментар