Яйца на очи с бекон

сряда, 17 септември 2008 г.

Продукти:
2 парчета бекон
2 яйца
черен пипер
олио за пържене

Начин на приготвяне:
1. Олиото се сгорещява за около 3 минути. Беконът се изпържва от двете страни, докато стане хрупкав. Изважда се и се отцежда върху кухненска хартия.
2. Яйцата се счупват внимателно в тигана и се пържат на слаб огън около 5 минути. Жълтъците се натискат с пръст и, ако не са се стегнали, пърженето продължава още малко. Подправя се с черен пипер и се сервира заедно с бекона.

Източник: Книга „Да сготвим за цялото семейство”



Първия Български Бутон за споделяне


Интересно:

Точните хороскопи. Хороскопи, а и други предсказания. Безплатните клюки. Клюки от България, всеки ден. Билки и рецепти. Демир Бозан, тайната билка на ходжите! Ароматерапия. Магически масла за любов, бизнес и късмет. Кафе машини.