Продукти:
600 г ревен
200 г брашно
100 г студено масло
100 г захар
1 с.л. ванилия
масло за формата
Начин на приготвяне:
1. Фурната се загрява до 180 С. Формата се намазва с масло. Ревенът се нарязва на едри парчета и се подрежда в нея.
2. Брашното се пресява, а маслото се нарязва на кубчета. Смесват се със захарта и ванилията и бързо се правят с ръце на гранули, които се слагат върху ревена и ястието се изпича до златисто на средна фурна (с вентилатор- на 160 С) 35-45 минути.
Източник: Книга „Да сготвим за цялото семейство”
Ронлив пудинг с ревен
вторник, 30 септември 2008 г.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Интересно:
Точните хороскопи. Хороскопи, а и други предсказания. Безплатните клюки. Клюки от България, всеки ден. Билки и рецепти. Демир Бозан, тайната билка на ходжите! Ароматерапия. Магически масла за любов, бизнес и късмет. Кафе машини.
0 коментара:
Публикуване на коментар