Продукти:
1 кг картофи
4 с.л. масло
1 с.л. морска сол (или обикновена)
1 с.л. ким
Начин на приготвяне:
1. Фурната се загрява до 200 С. Тавата за печене се намазва с олио и се поръсва равномерно със сол и ким.
2. Картофите се измиват добре, разполовяват се по дължина и се подреждат в тавата с отрязаната повърхност надолу. Пекат се 20-25 минути до омекване в средната част на фурната с вентилатор на 180 С.
Източник: Книга „Да сготвим за цялото семейство”
Печени картофи
петък, 12 септември 2008 г.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Интересно:
Точните хороскопи. Хороскопи, а и други предсказания. Безплатните клюки. Клюки от България, всеки ден. Билки и рецепти. Демир Бозан, тайната билка на ходжите! Ароматерапия. Магически масла за любов, бизнес и късмет. Кафе машини.
0 коментара:
Публикуване на коментар