Продукти:
1 кг картофи
сол и черен пипер
настъргано индийско орехче
400 г сметана
масло за намазване на тавата
Начин на приготвяне:
1. Фурната се загрява до 200 С. Тавата се намазва обилно с масло. Картофите се обелват и нарязват на много тънки резени, подправят се и се изсипват в тавата.
2. Сметаната се подправя със сол, черен пипер и индийско орехче и се излива върху картофите. Пече се 35-45 минути до зачервяване с вентилатор на 180 С.
Източник: Книга „Да сготвим за цялото семейство”
Основна рецепта за картофен огретен
четвъртък, 11 септември 2008 г.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Интересно:
Точните хороскопи. Хороскопи, а и други предсказания. Безплатните клюки. Клюки от България, всеки ден. Билки и рецепти. Демир Бозан, тайната билка на ходжите! Ароматерапия. Магически масла за любов, бизнес и късмет. Кафе машини.
0 коментара:
Публикуване на коментар