Супа от грис и салата

вторник, 16 септември 2008 г.

Продукти:
1 глава лук
¼ салата
2 с.л. олио
100 г полента или грис
1 л зеленчуков бульон
сол и черен пипер
настъргано индийско орехче

Начин на приготвяне:
1. Лукът се обелва и нарязва на ситно. Салатата се почиства, измива, отцежда и нарязва на тънки ленти.
2. В тенджера се почиства, измива, отцежда и нарязва на тънки ленти.
3. Супата ври около 5 минути, подправя се със сол, черен пипер и щипка индийско орехче. Преди сервиране салатата се разпределя върху порциите.

Източник: Книга „Да сготвим за цялото семейство”



Първия Български Бутон за споделяне


Интересно:

Точните хороскопи. Хороскопи, а и други предсказания. Безплатните клюки. Клюки от България, всеки ден. Билки и рецепти. Демир Бозан, тайната билка на ходжите! Ароматерапия. Магически масла за любов, бизнес и късмет. Кафе машини.