Продукти:
1 доза картофено пюре
2 белтъка
5 с.л. брашно
брашно за овалване
олио за пържене
Начин на приготвяне:
1. Приготвя се картофено пюре и още прясно се омесва с белтъците и брашното. С набрашнени ръце се оформят питки с диаметър около 8 см.
2. В голям тиган се сгорещява олио и кюфтетата се изпържват по 4 минути от всяка страна до зачервяване. Отцеждат се върху кухненска хартия.
Източник: Книга „Да сготвим за цялото семейство”
Картофени кюфтета
сряда, 10 септември 2008 г.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Интересно:
Точните хороскопи. Хороскопи, а и други предсказания. Безплатните клюки. Клюки от България, всеки ден. Билки и рецепти. Демир Бозан, тайната билка на ходжите! Ароматерапия. Магически масла за любов, бизнес и късмет. Кафе машини.
0 коментара:
Публикуване на коментар