Продукти:
8 големи картофа
4 с.л. масло
морска сол (може да се замени с обикновена сол)
Начин на приготвяне:
1. Фурната се загрява до 200 С. Картофите се измиват и се подреждат върху скарата на фурната. Пекат се 45-60 минути до омекване в средната част на фурната с вентилатор на 180 С. Пробват се, като се пробождат с малък остър нож.
2. Картофите се срязват на кръст, така че да се разтворят и се сервират с масло и сол. Подходящи са като гарнитура към рамстек и риба с коричка от зелени подправки.
Източник: Книга „Да сготвим за цялото семейство”
Картофи с масло на фурна
четвъртък, 11 септември 2008 г.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Интересно:
Точните хороскопи. Хороскопи, а и други предсказания. Безплатните клюки. Клюки от България, всеки ден. Билки и рецепти. Демир Бозан, тайната билка на ходжите! Ароматерапия. Магически масла за любов, бизнес и късмет. Кафе машини.
0 коментара:
Публикуване на коментар