Продукти:
За сос Винегрет:
2 с.л. бял винен оцет
½ люта горчица (по възможност дижонска)
сол и черен пипер
4-6 с.л. олио
За дресинг със заквасена сметана:
150 г заквасена сметана
2 с.л. прясно мляко
сол и черен пипер
1-2 с.л. лимонов сок
Начин на приготвяне:
1. Сос Винегрет: Оцетът, солта и пиперът се разбъркват с тел. Постепенно се налива олиото, докато сосът стане кремообразен.
2. Дресинг със заквасена сметана: Смесете сметаната с мляко, сол, черен пипер и лимонов сок.
Източник: Книга „Да сготвим за цялото семейство”
Основна рецепта за сосове за салати
понеделник, 22 септември 2008 г.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Интересно:
Точните хороскопи. Хороскопи, а и други предсказания. Безплатните клюки. Клюки от България, всеки ден. Билки и рецепти. Демир Бозан, тайната билка на ходжите! Ароматерапия. Магически масла за любов, бизнес и късмет. Кафе машини.
0 коментара:
Публикуване на коментар