Продукти (за 20-25 бр.):
1/2 ч. ч. захар
1/2 ч. ч. вода
1/2 ч. ч. червени боровинки
Начин на приготвяне:
1) Изберете твърди червени боровинки и ги набодете 1-2 пъти с игла.
2) Варете захарта във водата докато пусне нишка. Пуснете вътре боровинките и варете на слаб огън докато сместа се желира. (Направете тест като извадите част от сместа на върха на лъжица.)
3) Извадете боровинките една по една и ги подредете върху восъчна хартия. Потопете ги в захар.
Захаросани боровинки
петък, 15 август 2008 г.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Интересно:
Точните хороскопи. Хороскопи, а и други предсказания. Безплатните клюки. Клюки от България, всеки ден. Билки и рецепти. Демир Бозан, тайната билка на ходжите! Ароматерапия. Магически масла за любов, бизнес и късмет. Кафе машини.
0 коментара:
Публикуване на коментар