Продукти:
1 1/3 ч. ч. сирене крема
4 с. л. разтопено масло
3 жълтъка
9 с. л. брашно
щипка сол
цели кайсии
пудра захар
Начин на приготвяне:
1) Смесете първите 5 съставки и образувайте гладко тесто. Оставете да престои 30 мин. в хладилника.
2) Покрийте кайсиите с кора от тесто около тях, така че да се получи топче, в сърцевината на което се намира кайсията.
3) Варете в топла вода 15-20 мин.
4) Сервирайте поръсени с пудра захар.
Кайсиеви кнедли
петък, 15 август 2008 г.
Публикувано от klonka в 7:00
Етикети: десерти, тестени изделия
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Интересно:
Точните хороскопи. Хороскопи, а и други предсказания. Безплатните клюки. Клюки от България, всеки ден. Билки и рецепти. Демир Бозан, тайната билка на ходжите! Ароматерапия. Магически масла за любов, бизнес и късмет. Кафе машини.
0 коментара:
Публикуване на коментар