Захаросани орехи

петък, 15 август 2008 г.

Продукти:
1.4 кг. ядки от орехи (разделени на половинки)
1 ч. ч. масло
1/4 ч. ч. захар
1/4 ч. ч. кафява захар
1/2 ч. ч. кленов сироп
1/2 ч. ч. мед

Начин на приготвяне:
1) Затоплете всички съставки с изключение на орехите докато се разтопят напълно.
2) Потопете орехите в захарната смес и ги подредете в тавичка.
3) Печете при 180 С 5-8 мин.
4) Съхранявайте в проветрив съд.



Първия Български Бутон за споделяне



Интересно:

Точните хороскопи. Хороскопи, а и други предсказания. Безплатните клюки. Клюки от България, всеки ден. Билки и рецепти. Демир Бозан, тайната билка на ходжите! Ароматерапия. Магически масла за любов, бизнес и късмет. Кафе машини.