Фин портокалов крем

петък, 1 август 2008 г.

Продукти:
(6 порции)

1000 мл портокалов сок
150 г Захар
3 пaк. пудинг (нишесте) "Ванилла"
2 чаши сметана за разбиване
2 пaк. ванила
портокали - мандарини
шоколадови пръчици (за деко)

Начин на приготвяне:
900мл от сока+150 мл захар се завира и към тях се прибавят нишестетата, разстворени във останалите 100мл сок (при непрекъснато бъркане!).Вари се около 2мин.Сваля се от огъня и докато изстине напълно все се разбърква от време на време.
Сметаната се разбива на сняг с пудрата захар и се смесва внимателно (подбърква се) с горната смес.
Сервира се в стъклени чаши (купи) като се гарнира с плодове, шоколад или както още желаете.
До поднасянето се държи в хладилника.



Първия Български Бутон за споделяне



Интересно:

Точните хороскопи. Хороскопи, а и други предсказания. Безплатните клюки. Клюки от България, всеки ден. Билки и рецепти. Демир Бозан, тайната билка на ходжите! Ароматерапия. Магически масла за любов, бизнес и късмет. Кафе машини.